torstai 7. huhtikuuta 2016

Hajimemashou! Hyvään alkuun.


Konnichi ha!

Ensimmäiset päivät ovat takana ja fiilikset ovat innostavat sekä odottavat.  Saavuttuamme tiistai aamuna yhdeksän maissa paikallista aikaa Osakaan, toiminta alkoi välittömästi. Kentällä meitä vastassa oli Hanakon edustaja. Hän vei meidät ensimmäiseksi lounaalle hienoon lounasravintolaan. Tartuimme heti lounaalla härkää sarvista ja uskalsimme kokeilla paikallisia herkkuja; Kaisa söi Japanin currya ja Sami innostui heti mereneläviä sisältävästä pastasta.

Keskiviikko aamuun herättiinkin sitten ihanassa säässä. Lämpötila hipoi jo aamulla 20 astetta.  Hanako-porukan kanssa lähdimme perinteiseen puistoon. Siellä pääsimme nauttimaan japanilaisen puutarhan kauneudesta, sekä ennenkaikkea kauniimillaan olevista kirsikankukista. Päivän kohokohta oli ehdottomasti perinteiseen teeseremoniaan osallistuminen. Mikä kunnia!

Loma loppui lyhyeen, sillä tänään torstaina tutustuimme tuleviin toppipaikkoihimme. Emme päässeet Kaisan kanssa heti aamusta jännityksestä meidän toppipaikkamme suhteen, koska tutustuimme ensiksi japanilaisiin vanhainkoteihin. Yleisvaikutelma oli todella positiivinen ja hyväntuulinen. Eräässä vanhainkodissa tapasimme 90-vuotiaan rouvan, joka villitsi tunnelman upealla tervetulias-hulallaan. Lounaalle suuntasimme meidän toppipaikkana toimivaan Kiitos-ravintolaan. Kaisa herkutteli napolinpastalla ja Sami nautiskeli tällä kertaa currya. Lounaan yhteydessä tapasimme ravintolan head chefin ja samalla hävisi turha jännittäminen. Lupsakanoloinen ukko😌
Huomenna sitten hommiin - ganbarimasu!








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti